TBOS™ ÜRÜN SERİSİ ÜÇ DEĞİŞİK SİSTEMDEN OLUŞUR

Elektrik yok mu, problem değil


UYGULAMA

TBOS™
Kızıl ötesi program aktarımı
Sulama alanı kumanda ünitesi ve kontrol modülü kombinasyonunun çalışma şekli, tıpkı SI-RR+ ya da DIALOG+ gibi konvansiyonel kontrol üniteleri gibidir.
Diğer Rain Bird kontrol ünitelerinde olduğu gibi sulama alanı kumanda ünitesini programlayınız.
Daha sonra, kızıl ötesi bağlantı yoluyla bu programı kontrol cihazlarına aktarınız. Kontrol cihazları bu sulama programlarını, Rain Bird elektromanyetik vanaya monte edilmiş olan,TBOS™ Latching solenoidin aktif hale getirilmesi yoluyla devreye sokarlar.

TBOS™ RADIO+
Kızıl ötesi ve radyo dalgaları yoluyla aktarma

Bu sistemdeki prensip TBOS™´nin konvansiyonel sistemindeki prensibin aynısıdır. Aradaki tek fark ise programın ya kızıl ötesi ya da radyo dalgaları yoluyla aktarılmasıdır. Herhangi bir TBOS™ kontrol modülüne bir RADIO+ arayüz modülü monte edilir ve programlar TBOS™ sulama alanı kontrol ünitesiyle aktarılır. Bu sistem darbelere karşı bir tür koruyucu olarak geliştirilmiştir.
Böylece vanaların ve kontrol modüllerinin yerlerinin bulunması zorlaşır. Radyo dalgalarıyla program aktarımı, sistemi dış darbelere karşı da korur: Şöyle ki; vana kutusunu açmadan da sulama programlarını kontrol edebilir veya aktarabilirsiniz.

TBOS™ Manager II
Bilgisayar destekli programlama ve radyo dalgaları yoluyla aktarma
Bir bilgisayara verilen programlar TBOS™ sulama alanı kumanda ünitesine aktarılır.
Daha sonra sulama alanı düzeneğindeki bu programlar her pilli TBOS™ kontrol modülüne aktarılır.





<< Geri